Al nou Servef no hi caben ni els funcionaris

El Grup Municipal del BLOC-Verds a l’Ajuntament de Gandia vol denunciar que el Servei Valencià d’Ocupació (Servef) acaba d’obrir a la ciutat de Gandia una oficina d’ocupació al carrer Jaume II que sembla més bé una caixa de mistos que un espai per a atendre les persones sense treball.

Les instal·lacions són minúscules. Tan minúscules que hi ha problemes per a encabir la totalitat dels funcionaris que hi treballen. Alguns d’estos treballadors estaran ubicats, mentre es resol este problema, en altres oficines del Servef.

La recepció-sala d’espera només compta amb una dotzena de cadires perquè els usuaris puguen esperar a cobert que se’ls atenga. Este fet provocarà que el temps que tarden a rebre atenció l’hagen de fer al carrer, tant si plou, fa fred, o fa calor.

La qüestió resulta particularment dramàtica en una conjuntura de crisi com l’actual on la quantitat de persones necessitades d’atenció en esta oficina s’ha incrementat considerablement. D’altra banda, el Bloc-Verds denuncia l’existència d’un únic punt d’eixida de l’edifici, fet que en dificultaria l’evacuació en cas d’emergència, sobretot en un espai de dimensions reduïdes i una porta d’escassa amplària i on s’ha d’atendre una quantitat elevada de persones.

El problema serà com resoldre esta manca absoluta de previsió, perquè a diferència de l’espai que fins ara ocupava el Servei Valencià d’Ocupació, este és de propietat de l’administració i ampliar-lo sense compartimentar el servei serà una tasca més que impossible.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *