Els nacionalistes han presentat una nova denúncia davant la Comissaria de la Policia Nacional de Gandia.

La seu local i comarcal del Bloc Nacionalista Valencià a Gandia va patir la matinada de dissabte una nova agressió feixista. Concretament, pintades amenaçants a la seua façana, com ara l’esvàstica nazi i una amenaça de mort.

El portaveu del BLOC-Verds a l’Ajuntament de Gandia, Josep Miquel Moya es va personar dissabte davant la Comissaria de la Policia Nacional per presentar, novament una denúncia.

I és que cal recordar que el BLOC ha patit més de 50 actes delictius als seus militants a través d’accions com a agressions físiques, amenaces per internet i verbals, pintades en les seus i crema de vehicles dels regidors… Una de les més greus, sens dubte va tindre lloc el 9 d’octubre de 2007, amb la instal·lació d’un artefacte explosiu casolà davant la seu nacional que, afortunadament, no va arribar a causar ferits ni danys materials de consideració o l’agressió als participants al Correllengua de Gandia de 2008.

Només a Gandia, han estat nombrosos els atacs patits a la seu nacionalista (incendis, pintades…) sense que es conega cap detenció per part de la Policia Nacional. És per això que, una vegada més, el BLOC reclama una major diligència per part de les autoritats competents per castigar aquests tipus d’atemptats contra la democràcia i la convivència pacífica.
D’altra banda, el BLOC vol condemnar també l’agressió, de característiques semblants (pintades, insults, amenaces…) que tornat ha patir també el Casal Jaume I de la Safor-Valldigna, a Gandia.