Sandra Cardona repetirà com a responsable d’organització. Tot i algunes incorporacions es tracta d’una executiva continuista, que seguirà la línia encetada per l’anterior secretari, Emili Ripoll.

El Congrés Local del BLOC de Gandia va elegir divendres passat, per unanimitat (amb el 99% dels vots) la nova executiva local. L’equip estarà encapçalat per dues dones: Lorena Milvaques, com a Secretària Local i Sandra Cardona, que assumirà les tasques d’organització. La resta de l’executiva repeteix gairebé en el seu conjunt amb noves incorporacions, entre les quals destaca Felip Pastor, una de les apostes personals de Milvaques, amb qui ja va compartir tasques de gestió al govern municipal la darrera legislatura. Per a la secretària local “la nova executiva està conformada per gent amb una dilatada experiència política, així com també molts joves, amb molta força i implicació, el que ens assegura el futur del projecte polític del BLOC. També vull destacar la presència de les dones a l’equip directiu”.

Milvaques substituirà Emili Ripoll, el qual va deixar el seu càrrec recentment per motius laborals. La nova secretària local ha assegurat que continuarà la línia encetada pel seu predecessor “a qui vull agrair-li el gran treball realitzat durant aquest temps. De fet, estic convençuda que continuaré comptant amb la seua col·laboració”.

Entre els principals reptes que s’ha marcat el nou equip està preparar la cita electoral del 2011. “Volem continuar sent decisius a la nostra ciutat. Gandia necessita el BLOC per deixar de tindre governs que giren cada vegada més cap a la dreta, mirant pels seus propis interessos en detriment de la ciutadania. Volem solucions als problemes actuals i no anuncis de grans projectes que mai arriben. I és que som la única opció que garanteix polítiques reals, en clau progressista, valencianista i verda”.

A pesar de la seua joventut (31 anys) Lorena Milvaques té una llarga trajectòria política: Ha estat responsable local, comarcal i secretària d’organització a nivell nacional del BLOC JOVE. Al BLOC ha sigut membre del Consell Nacional i de l’Executiva Comarcal. Des de l’any 2003 és assessora a l’Ajuntament de Gandia. La darrera legislatura va tindre responsabilitats de gestió dins el govern municipal als departaments de Benestar Social, Cooperació i Planificació i Projectes de Ciutat.