El BLOC-Verds atribueix l’eixida de to de Mut a la mala consciència per l’enderroc de Romaguera

Els econacionalistes es sorprenen que el responsable d’Ordenació del Territori qualifique com a “propaganda política barata, una proposta feta des de l’educació i l’esperit constructiu, d’acord amb el que estableix la llei de Patrimoni i el PGOU de Gandia”.

Recorden que cadascú ha d’assumir les seues responsabilitats: “Els que van dissenyar el Pla i els actuals gestors, propiciant que l’ermita de Sant Vicent es restaure” No entenen que hi haja converses amb els propietaris de les parcel·les que envolten l’edifici morisc, “però primer se’ls hi dóna llicència per a construir una nau industrial”.

FACUND PUIG: “El BLOC està preocupat de manera seriosa pel futur del patrimoni de la ciutat i no tindrà por de continuar fent les propostes que calga. Ho va fer amb l’ermita de Sant Antoni i esperem que l’actual govern ho faça amb l’ermita de Sant Vicent”.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *