EL BLOC-VERDS s’ofereix per portar la veu de la ciutadania a l’Ajuntament de Gandia

Els econacionalistes fan balanç de l’any i esperen que 2010 siga millor des del punt de vista social, econòmic i polític. Agraeixen el treball dels mitjans de comunicació i destaquen el seu paper social.

Per al BLOC-Verds, 2009 ha estat un any complicat des del punt de vista social, econòmic, però també polític. A Gandia, els econacionalistes han destacat la permanent disposició del seu grup a col·laborar amb el govern municipal “les contades ocasions en que ens han deixat participar. Tot i que també ens hem oposat si consideràvem que les polítiques perjudicaven els interessos de la ciutadania” En aquest sentit, el portaveu, Josep Miquel Moya ha reiterat el seu compromís amb la ciutat a la qual ha pregat que “ens faça arribar les seues inquietuds, perquè volem continuar escoltant-la i fer arribar la seua veu a l’Ajuntament de Gandia”.

El BLOC-Verds ha celebrat aquest matí el tradicional esmorzar de Nadal amb els mitjans de comunicació, als quals ha agraït la paciència i la col·laboració “i vos demanem disculpes si hem comés errades i no us hem tractat com tocava. Ens comprometem a continuar mantenint l’esperit de col·laboració”. D’igual manera, Moya ha pregat els periodistes que tracten la informació de forma imparcial i equànime i ha recordat el seu important paper social, “ja que la ciutadania només rep la informació a través vostra i és important que s’assabente de les coses que passen de forma adequada per poder prendre decisions”.

El BLOC-Verds ha desitjat un 2010 millor des del punt de vista social, econòmic i polític.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *