I és que, a pesar de comentaris sobre el pas imminent dels alumnes al centre remodelat, “no s’observa cap indici exterior que s’estiguen realitzant obres a l’edifici”.

Els econacionalistes asseguren que hi ha queixes de pares i de mares que la ubicació de les actuals aules prefabricades “no és la més adequada, a causa, entre altres problemes de la humitat que hi ha en eixe espai”. Presenten un escrit demanant informació sobre:

La titularitat dels terrenys de l’escola sobre la qual s’està fent la intervenció.
La tipologia de les actuacions.
Les característiques del projecte de la intervenció.
El cost de les obres.
La data prevista de finalització de les obres.
La data prevista del pas dels xiquets i les xiquetes a l’escola Wilson.

FACUND PUIG:

L’objectiu de la roda de premsa és donar a conéixer l’escrit que ha presentat el nostre grup municipal per tal de demanar informació sobre la situació de les obres de remodelació de l’Escola Infantil Municipal Wilson. Recordem que en abril de l’any passat, els xiquets i xiquetes matriculats a l’Escola Infantil Wilson van haver de ser reubicats en aules prefabricades a causa del mal estat de conservació de l’edifici.

Doncs bé, han transcorregut nou mesos des d’aquell trasllat i a hores d’ara no tenim cap informació de les característiques de la intervenció que està realitzant-se en l’edifici ni de l’estat de les obres.

Inicialment es va afirmar que l’actuació duraria unes setmanes, però estem comprovant que ha passat un temps més que convenient i volem saber què està ocorrent.

I és que comencen a arribar queixes de pares i de mares que la ubicació de les actuals aules prefabricades no és la més adequada, a causa, entre altres problemes de la humitat que hi ha en eixe espai.
En l’escrit que hem presentat demanem informació sobre:

· La titularitat dels terrenys de l’escola sobre la qual s’està fent la intervenció.
· La tipologia de les actuacions.
· Les característiques del projecte de la intervenció.
· El cost de les obres.
· La data prevista de finalització de les obres.
· La data prevista del pas dels xiquets i xiquetes a l’escola Wilson.

I és que, a pesar de comentaris sobre el pas imminent dels alumnes al centre remodelat, no s’observa cap indici exterior que s’estiguen realitzant obres a l’edifici. A més a més, l’única referència que tenim sobre la qüestió és un comentari de la Sra. Gil en un Consell d’Administració de la Fundació Esportiva Municipal en què afirmava que l’actuació a realitzar a l’Escola Infantil Wilson seria de més envergadura del que inicialment estava previst.