Un comunicat del Gabinet d’Alcaldia de l’Ajuntament de Gandia assegura que els grups que conformen la corporació municipal han acordat hui en el plenari “reiterar la petició d’entrevista amb el president Camps per a tractar de la col·laboració de la Generalitat en el V Centenari de Francesc de Borja”.

El BLOC-Verds, tot i estar d’acord amb el fons, vol deixar palès que en cap moment hi hagut votació, com s’assegura al comunicat (“tots els grups municipals que conformen la corporació han acordat…”) perquè aquest punt no s’ha tractat a l’ordre del dia.

Els econacionalistes exigeixen més rigor a l’hora de transmetre la informació pública i lamenten que es busque constantament l’autopromoció d’Orengo en detriment de d’un principi bàsic com el dret a rebre una informació veraç.

El BLOC-Verds considera lamentable que el President de la Generalitat es negue a atendre els representants de Gandia i li exigeixen que faça efectiu les aportacions econòmiques compromeses amb la nostra ciutat amb motiu de la commemoració del V Centenari del naixement de Francesc de Borja.