El BLOC-Verds se suma a la vaga dels treballadors i les treballadores de l’administració pública

Els membres del Grup Municipal del BLOC-Verds a l’Ajuntament de Gandia no aniran demà al seu lloc de treball com a mesura de recolzament als treballadors i les treballadores de l’Ajuntament de Gandia que han decidit fer vaga.

Per als econacionalistes, cal donar suport a les mobiltzacions i accions de protesta dels agents socials per tal de reclamar a l’executiu central que rectifique i no trenque la mesa de diàleg social.

En l’àmbit local, el BLOC-Verds tonra a exigir que cap empleat públic d’este ajuntament veja minvat el seu poder adquisitiu i que es mantinguen les retribucions acordades en els pressupostos per a 2010 i que estes estiguen consolidades en successiu exercicis pressupostaris.

El BLOC-Verds lamenta que tornen a pagar els més dèbils de l’administració (molts treballadors són mileuristes) les conseqüències de la “incompetent” política econòmica de Zapatero i d’Orengo. En aquest sentit, han recordat que l’alcalde de Gandia continua mantenint complements de productivitats que arriben en alguns casos als 2.000 euros per als alts funcionaris de l’ajuntament. “És a dir, els que més cobren continuaran mantenint el seu alt nivell adquisitiu, mentre la immensa majoria dels treballadors i les treballadores veuran minvats considerablement els seus recursos econòmiques. Moltes famílies, fins i tot, tindran dificultats per arribar a final de mes”

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *