La Generalitat contesta al BLOC que l’Ajuntament no ha cedit els terrenys per al Palau de Justícia

El BLOC-Verds ha demanat a les dues administracions implicades que aclarisquen la situació i que executen el més aviat possible els seus compromisos.

Si és cert que Orengo i el govern municipal volen que el nou Palau de Justícia es faça el més aviat possible, consideren que “cal aclarir si els terrenys estan formalment cedits (com diu l’alcalde) o no (com afirma la Conselleria)” i en eixe cas, procedir a la cessió.

Els econacionalistes consideren que la ciutat no es pot permetre cap retard per part de la Conselleria “i entenem que li hem d’exigir que es pose, des de ja mateix, a redactar el projecte (que nosaltres encara no coneixem)” i que es comprometa a incloure el seu finançament en els propers pressupostos de la Generalitat.

JOSEP M MOYA: “Evidentment, perquè les condicions de treball dels actuals jutjats no són les més adequades, per no dir tercermundistes, com demostren les reiterades reivindicacions dels treballadors, i cal, a més, l’agrupació dels distints jutjats, que hui es troben dispersos.

Però també és necessari per al barri de Santa Anna. Quan apostàrem per eixa ubicació per al Palau de Justícia ho férem des del convenciment que eixa potent infrastructura ajudaria a la integració del barri i dels seus habitants, en la línia del nostre model de ciutat: cada barri ha de comptar amb tots els equipaments bàsics i amb un equipament singular, de manera que, d’una banda, queden cobertes les necessitats més immediates i, d’una altra, es creen focus d’atracció”.

Arxivat en: Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *