Orengo: la promesa incomplida més ràpida de la història

El BLOC li demana a l’alcalde que complisca la seua promesa i faça efectiva la gratuïtat durant un mes de l’aparcament de l’El·líptica que va realitzar amb tanta publicitat i de la que van ser testimonis milers de gandians i gandianes.
El passat dissabte, la ciutat celebrava la inauguració del nou aparcament de la Plaça El·líptica. Tot i que la festa va quedar circumscrita a la remodelació en superfície, és evident que la major part de la inversió i, probablement, el major guany, es troba en l’aparcament subterrani, que vindrà, si més no, a pal·liar el dèficit existent a la zona i que suposa un servei indispensable per a veïns i comerciants.

Durant la festa d’inauguració, l’alcalde va demanar a l’empresa concessionària un “regal”: la gratuïtat de l’aparcament durant quinze dies, perquè així tothom poguera conéixer-lo i gaudir-lo. L’empresa no només va acceptar sinó que va retrucar: seria gratuït durant un mes. Màxima felicitat en el govern municipal i alegria per part del públic assistent a la festa i d’aquells que assistien en directe a la retransmissió de Gandia Televisió, especialitzada darrerament en este tipus d’actes, al més pur estil de Canal 9.

Però l’alegria s’ha vist frustrada a les primeres de canvi perquè, a hores d’ara, qualsevol veí que vaja a aparcar, sense diners a la butxaca, passarà molta vergonya ja que la promesa feta el passat dissabte no s’ha acomplit, almenys encara. És, probablement, la promesa incomplida més ràpida de la història.

Els valencians diem que “el que la boqueta diu, la butxaca ho paga”. Per això, des del BLOC li demanem a l’alcalde Orengo que complisca la seua promesa i faça efectiva eixa gratuïtat durant un mes que va realitzar amb tanta publicitat i de la que van ser testimonis milers de gandians i gandianes. Perquè, encara que la seua credibilitat no semble estar en els millors moments, no és ètic prometre una cosa i no complir-la.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *