Tot seguit, us adjunte una mostra més d’aquesta desinformació de Gandia TV. Com recordareu, la darrera setmana denunciàvem el pagament de més factures extrapressupostàries (és a dir, impagades) corresponents a l’exercici 2009 per valor de 760.000 euros. Si això ho sumem a les anteriorment reconegudes la xifra total és de 3,7 milions d’euros. És a dir, queda demostrat que allò de la liquidació positiva del pressupost de 2009 és totalment fals.

Tan fals com objectiva és l’existència de les factures datades, majoritàriament en 2009. Així, com fem sempre, vam posar a disposició dels mitjans de comunicació tota la documentació que demostrava les nostres acusacions. De fet, ens vam adonar que unes quantes factures van ser presentades durant 2010, tot i representar només un percentatge molt menut, un 3,7% (20.000 euros de 760.000). I això no vam tindre cap problema en reconèixer-ho.

Doncs bé, tot i les proves evidents de la denúncia, la regidora d’hisenda va mentir davant els mitjans de comunicació assegurant que la majoria d’eixes factures havien estat presentades en l’any 2010.

La senyora Anna Garcia sap molt bé que, malauradament, la majoria dels mitjans de comunicació no tenen per costum jutjar la veracitat d’algunes informacions, sobretot les del govern (fixeu-vos que les de l’oposició sempre estan respostes). A més, sabia que Gandia TV no tindria cap problema en donar-li ‘cobertura legal’ a la mentira i manipular la informació sobre el BLOC.

D’aquesta manera, arribem a la notícia que emetia Gandia TV dijous passat i que podeu consultar al següent enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=bPnT4uMA9PE

Companyes i companys, al PPSOE cal recordar-los que comunicació política i manipulació-desinformació són dues coses ben diferents. Sincerament, crec que ha arribat el moment de dir PROU. Ací teniu algunes adreces de correu per si voleu manifestar la vostra opinió als responsables de la televisió que paguem tota la ciutadania de Gandia, no només als que els interessa seguir en directe el mítin al teatre Serrano de la vice-presidenta o la retransmissió en directe de tots i cadascun dels grans fastos d’Orengo i Mut…

NO ÉS AIXÒ, COMPANYS, NO ÉS AIXÒ!

Pots enviar la teua opinió a:

[email protected]

[email protected]