El BLOC demana informació al govern municipal de Gandia sobre la cobertura administrativa actual de les contractes de recollida de fem i de neteja d’espais públics municipals

El Grup Municipal del BLOC-Verds a l’Ajuntament de Gandia ha presentat un escrit en el registre d’entrada de l’ajuntament en què demana al govern municipal que se l’informe de la pròrroga dels contractes de recollida del fem i de neteja d’edificis públics municipals.

I és que, els nacionalistes consideren que l’empresa concessionària d’ambdós serveis està realitzant-los sense cap tipus de cobertura administrativa que els empare.

Pel que fa al servei de recollida de fem, la pròrroga de sis mesos que es va realitzar al mes de desembre de 2009 hauria finalitzat el mes de juliol de 2010 i des del 16 d’este mes s’estaria realitzant el servei sense cap tipus de contractació.

Un fet semblant estaria ocorrent amb la contracta de neteja dels edificis públics, que està pendent de ser adjudicada i el BLOC-Verds no té cap constància que s’haja prorrogat l’anterior.

El Bloc-Verds exigix al govern municipal que informe de la cobertura administrativa que actualment tenen les dos contractes en qüestió i demana informació de per què no s’ha regularitzat eixa situació.