Laura Morant, secretària local del BLOC JOVE de Gandia

He arribat a la conclusió que hi ha mentides que sempre acaben eixint a la llum. Hi ha qui passa la vida dient-ne i després intenta justificar-les, però també hi ha qui decideix fer-les públiques i contar certes veritats sempre pel bé comú. I nosaltres des del BLOC intentem que vegen la llum el més aviat possible, i ho fem perquè ens preocupa la nostra ciutat i ens preocupen les persones. La vida no sempre resulta fàcil, nosaltres des del nostre projecte polític intentarem no fer-la més complicada del que ja és moltes vegades, i volem aportar solucions i millores perquè, volem una societat justa i coherent.

Senyor Boix, senyors socialistes i plataformistes: nosaltres no podem oposar-nos que passen coses bones a Gandia, (vostés diuen que amb els diners de la pujada de l’aigua es paguen projectes beneficiosos per a Gandia). Nosaltres allò que critiquem és la seua més que dubtosa transparència política. Si vostés sabien que el rebut de l’aigua anava a pujar, per què han estat tants i tans mesos dient-nos que érem uns alarmistes i uns exagerats? Teníem raó…el rebut de l’aigua ha pujat. No sols tenen el costum d’enganyar els seus votants, si no que estan jugant amb tota la ciutat de Gandia. Si foren educats ens demanarien perdó per acusar-nos de mentiders davant de tot el món.

Ja ho varem dir, que en temps de crisi no era normal pujar rebuts, si vostés no tenen diners per fer front a certes obres, en compte de pujar taxes, el que podem fer és fer-nos cas i deixar d’invertir en projectes innecessaris que la gent no vol. No sé si es que no saben que la gent no té faena i el que volen és menjar i pagar la hipoteca.

Que no! Nosaltres no critiquem la Fira i Festes d’enguany amb la idea que no vinga la gent, crec que ens convé a tots que Gandia tinga el paper que li pertoca. Allò que critiquem una vegada més, són els enganys i les falses promeses de fer una fira monumental i enginyosa entorn al nostre patró, promeses que vostés obliden quan els interessa.
Quan vostés volen un tramvia doncs fan una ratlla i per ahí enmig passa… No han buscat alternatives (i miren que nosaltres les hem proposades, començant pel soterrament de les vies aprofitant les del tren). Fan i desfan com els dóna la gana, governant d’esquena a la gent.

Si tenim la dignitat d’eixir denunciant certs “enxufes” injustificats a l’ajuntament de la ciutat a la qual també pertanyem, de seguida ixen els seus doctes a negar una realitat que crec que és més que evident. Tornen una vegada més a enganyar la gent. Per què amaguen que contracten a qui els ve en gana i els col.loquen en llocs innecessaris? Des del BLOC sempre hem sigut crítics en aquests assumptes, quan hem governat i quan no ho hem fet. Per això molestàvem Orengo i els seus, que amb la plataforma ho han tingut més fàcil, fent de l’ajuntament un negoci familiar, cosa que el Bloc no va fer.

La gent del BLOC seguirem amb les nostres tasques esta setmana i totes les altres que vinguen, reivindicant i aportant solucions i alternatives, que és el que fem, pot ser ens quedem afònics i afòniques , però saben què? Mentre tinguem veu parlarem, estem a la disposició dels interessos dels nostres pobles, de tota la gent i de la societat en la qual creguem.