El BLOC JOVE de Gandia participa en la trobada del candidat del BLOC-Verds, Josep Miquel Moya amb el veïnat de Beniopa.

Dilluns passat va tenir lloc una nova trobada amb el veïnat de Beniopa. Entre els participants, hi havia cinc de les candidates joves pel BLOC-Verds a les properes eleccions municipals i membres del BLOC JOVE de Gandia, les quals van copsar l’opinió de la gent del seu barri. Precisament, tres de les joves candidates són veïnes d’este poble: Laura Morant, Aïda Perelló i Laura Romaguera.

Per a Morant, “hi ha la sensació que se’ls ha deixat de banda; que no se’ls ha escoltat a l’hora de fer els projectes de ciutat. I això és un error. No es pot, per exemple, remodelar dues vegades en pocs anys els carrer barranc quan molts carrers de Beniopa estan en un estat lamentable. Per això, des del BLOC-Verds, plantegem precisament l’opció contrària: escoltar, recollir idees i consensuar els projectes, tot i ajustant-los a les necessitats de la gent”.

Les candidates benioperes presentaran en breu les seues propostes electorals pel que fa al seu poble, les quals tindran en compte les opinions i les necessitats reals del veïnat.