Els candidats econacionalistes presenten diverses propostes electorals i escolten les necessitats d’aquest col·lectiu de la ciutat.

Ahir de vesprada els candidats del Bloc-Iniciativa-Verds, Josep Miquel Moya, Facund Puig i Lorena Milvaques, es reuniren amb membres del col·lectiu Cáritas. Seguint la línia d’apropament als col·lectius de la ciutat, l’objectiu del BLOC-Iniciativa-Verds era presentar-los algunes de les propostes electorals destinades a la millora social.

Des de Cáritas van valorar aquestes propostes basades en tres línies d’acció: atendre els problemes de mobilitat, prestar ajuda als qui no tenen recursos i oferir atenció a les persones majors. I van reconéixer positivament la creació del Pla municipal per a la inclusió social, la creació de l’Edifici solidari on s’ubicaran associacions que treballen amb col·lectius socials de la ciutat i la concessió de microcrèdits sense interessos a persones amb pocs recursos.

A més Cáritas es va comprometre a fer-nos arribar altres idees, ja que des del Bloc es pretén dissenyar un programa consensuat amb els diferents col·lectius de Gandia.