LORENA MILVAQUES: “Totes i tots els valencians i les valencianes, que estimem la nostra llengua i que volem que els nostres fills també ho facen, hem de plantar-li cara al Govern del PP. Hem d’exigir-li que deixe de devaluar l’educació valenciana. Volem que l’alumnat estudie amb condicions òptimes i això suposa no tindre barracons, tindre el professorat necessàri, exigir ràtios menors a les actuals; i tot això amb un objectiu ben clar, garantir la qualitat de l’ensenyament”.

Els econacionalistes han organitzat un autobús que eixirà de l’estació de RENFE a les 16.30 hores. El preu és simbòlic: 5 euros (anada i tornada) i cal reservar al 962959676 o [email protected] abans del migdia de demà divendres.
El BLOC-Verds Compromís de Gandia ha fet una crida aquesta mtí perquè la ciutadania participe a la manifestació del pròxim dissabte, dia 18, a València en defensa de l’ensenyament en valencià.

La secretària local del BLOC de Gandia, Lorena Milvaques ha lamentat els darrers episodis de retallades per part del Govern Autonòmic als nostres drets com a valencians i valencianes. “Fa unes setmanes s’anunciava per part del senyor Font de Mora, l’última de les agressions a l’escola pública i en valencià, amb l’anunci de l’inici del seu pla de plurilingüisme per a les escoles, (i dic el seu pla, perquè no l’ha consensuat amb ningú. De fet escola valenciana conjuntament amb altres entitats i col·lectius, ja estavem treballant-ne un altre molt menys dolent.) Un pla que suposa un grandíssim atac contra el disseny d’escola actual i contra les línies en valencià”.

Per als econacionalistes totes i tots els valencians i valencianes, que estimem la nostra llengua i que volem que els nostres fills també ho facen, hem de plantar-li cara al govern del PP. “Hem d’exigir-li que deixe de devaluar l’educació valenciana. Volem que l’alumnat estudie amb condicions òptimes i això suposa no tindre barracons, tindre el professorat necessàri, exigir ràtios menors a les actuals,…..i tot això amb un objectiu ben clar, garantir la qualitat de l’ensenyament”.

Per tots aquests motius, el Bloc-Verds:Compromís no renuncia a tindre una escola valenciana, pública i de qualitat, fem una crida atots els militants, simpatitzants i a la societat valenciana en general, perquè acudisquen dissabte, dia 18, a les 18h i a la plaça de Sant Agustí, a la manifestació convocada per Escola Valenciana, l’STE-PV i altres col·lectius, per un ensenyament públic de qualitat, contra les retallades i en defensa de l’ensenyament en valencià.
Aquesta manifestació, i les concentracions abans realitzades, com ja va dir la diputada de Compromís, Mónica Oltra, “han de ser l’inici d’una mobilització continua de la societat valenciana per a no permetre a la dreta que ens governa acomplir els seus plans d’aniquilar la nostra llengua”.