El BLOC JOVE de Gandia exigeix el govern treballar en la direcció contrària que ha marcat: millorar l’estat de la marjal i de la platja de l’Ahuir.

“És una llàstima que no hàgem aprés res d’esta crisi, ni de les anteriors”, ha dit Laura Morant.

El BLOC JOVE de Gandia ha volgut dir la seua respecte de les intencions de l’accés nord a la platja i la urbanització de l’Ahuir. I ho ha fet per mitjà de la secretària local dels joves valencianistes de la ciutat, Laura Morant, qui ha indicat que “ és la política del govern del PP gandià la que ha involucionat el ritme de la ciutat, en resposta al portaveu Víctor Soler; “no solament no respecten el medi ambient, tal com havien predicat en campanya, sinó que, a més, ens volen prendre el pèl i quedar com a defensors del medi ambient”.

A més, des del BLOC JOVE de Gandia, han indicat que “els senyors Soler i Torró no poden posar la crisi com a excusa per a dur a terme accions contra la marjal ni contra la platja de l’Ahuir”. Morant ha explicat que, “precisament és en este moment de crisi quan hem de fer balanç i preguntar-nos què ens ha dut a esta situació. Les polítiques derivades de la rajola, que vol tornar a posar en pràctica de manera més agressiva que mai, en són entre d’altres la causaÉs una llàstima que no hàgem aprés res, ni d’esta crisi ni de les anteriors, que hàgem arribat a la situació actual sense que el govern de Gandia en reconega les causes”.

Els joves valencianistes de Gandia han destacat que “Torró s’erigeix en el maxim defensor del desarrollismo dels anys seixanta. Els joves no ens esperàvem que Gandia tornara a l’època del blanc i negre, no ens esperàvem ja viure polítiques que s’han demostrat fracassades, tant des del punt de vista urbanístic com en altres àrees”.

Laura Morant ha aclarit que “ens ho imaginàvem. Els qui coneixem la trajectòria del PP de Gandia ens temíem que, darrere de la propaganda que va desplegar en campanya, abans d’entrar al govern, hi havia les mateixes intencions que han mantés les darreres dècades: pegar-li un bon mos a la marjal i a la platja de l’Ahuir, l’agenda amagada del PP”.

Treball i conscienciació.

Des del BLOC JOVE animem els i les joves de la ciutat i de la comarca, i les entitats de tipus mediambiental i socials, a defensar estos espais necessaris per a les persones de Gandia i la comarca. I exigim els responsables de la ciutat que treballen en el sentit contrari, perquè encara hi ha molt de camí per fer: treballar per millorar l’estat de la marjal i de la platja de l’Ahuir, i buscar nous estímuls d’injecció econòmica viables i pruductius, en compte de voler acabar amb un dels pocs espais verges de la costa valenciana i un altre que pot ser tot un referent al país en zones humides.