Compromís acusa l’alcalde de Gandia de mentir a la ciutadania assegurant que l’autorització de costes per a posar els nous xiringuitos arribaria aquesta setmana i lamenta el que considera un nou exemple de falta de transparència.

Preveuen que serà impossible la seua instal·lació aquest estiu, perquè les obres haurien d’iniciar-se el mes d’agost “a l’arena de la platja”.

Gandia, 20 de juny de 2012.- El portaveu del Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia  ha comparegut aquest matí en roda de premsa en conèixer que l’informe de la demarcació de costes  recomana reiniciar el procés per a la instal·lació de nous xiringuitos a la platja de Gandia, després que el govern mateix presentara el 31 de maig un projecte diferent al de novembre.

El portaveu de Compromís, Josep Miquel Moya ha acusat l’alcalde de la ciutat de mentir conscientment a l’opinió pública “perquè negar aquesta informació i perquè sabia perfectament que els permisos no anaven a estar aquesta setmana, tal i com va anunciar”. Per això, Moya sospita que els xiringuitos no estaran enllestits aquest estiu, “perquè nosaltres entenem que és inviable i perjudicial per al nostre turisme que les obres sobre l’arena es realitzen al mes d’agost”.

Els econacionalistes no entenen la falta de previsió i l’obstinació de Torró, qui podria haver allargat la concessió dels anteriors quiosquets per tal d’assegurar el servei enguany. Però, sobretot, els preocupa l’opacitat pel que fa als grans temes de ciutat. “¿Què és el que pretenia amagar l’alcalde quan ens negava sistemàticament el Pla d’Infrastructures Turístiques que va enviar a la demarcació de Costes?.

Per a Moya, Torró ha tornat a demostrar que considera Gandia i la resta d’administracions “el seus cortijos i que pot saltar-se tots els procediments legals. Definitivament, fer les coses bé i la transparència no formen part del llibre d’estil de l’alcalde de la ciutat”.