Facund Puig denuncia que l’augment d’alumnes per aula és un atac més a la qualitat de l’ensenyament i provocarà el comiat de professorat.

Gandia, 06 de juliol de 2012.- Per al Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia és una “autèntica barbaritat” la supressió d’unitats i el comiat de professorat en dos centres educatius públics de Gandia. “Això és una conseqüència previsible de l’augment d’alumnat per aula aprovat pel govern central i la Generalitat i que des de Compromís vam denunciar enèrgicament.”

El regidor, Facund Puig ha recordat que en el seu dia va demanar un Consell Escolar Municipal extraordinari i urgent per tal de conèixer les repercussions de la mesura del PP. “L’administració educativa no ens va saber donar cap tipus de resposta, però un mes després ja sabem quin ha estat el preu”.

I és que els econacionalistes denuncien que l’augment de les ratios a les aules provocarà una davallada de la qualitat del procés d’ensenyament i l’augment del nombre d’aturats entre el professorat.

Finalment, Compromís anima a tots els integrants de la comunitat educativa a que “s’oposen amb fermesa contra una mesura que, sens dubte, serà lesiva per al present i el futur de l’escola pública”.