Facund Puig: “A l’estiu de 2012 hi ha 976 persones més aturades en la nostra ciutat que fa un any. El Pla d’Ocupació dissenyat pel govern municipal, lamentablement, no està oferint els fruits esperats”.

Les dades de l’atur que ahir vam conéixer continuen sent molt roïnes per a la nostra ciutat. Gandia ha aconseguit reduir en només 67 persones la quantitat d’aturats que tenia registrada. I això a l’inici de la temporada turística, en un moment en què es posen en marxa una quantitat enorme d’establiments turístics per atendre els milers de persones que ens visiten al llarg dels mesos de juliol i d’agost, no és una bona dada.

A la ciutat de Gandia, la reforma laboral imposada pel govern del Partit Popular continua provocant la destrucció d’ocupació i el sector serveis no pot a penes compensar eixe procés de destrucció.

El Pla d’Ocupació dissenyat pel govern municipal, lamentablement, no està oferint els fruits esperats i, hores d’ara, no té perspectives de fer capgirar el procés d’increment constant de l’atur que viu la nostra ciutat. En el cas que siguen certes les xifres oferides pel govern del PP, cosa sempre qüestionable, que “unes 40 persones” hagen trobat treball mitjançant el sistema de xec ocupació és una bona notícia per als beneficiaris, però des d’un punt de vista global es tracta d’un nivell de resposta totalment insuficient.

Cadascú farà la lectura que li interessarà, però la dada més preocupant i inqüestionable és que a l’estiu de 2012 hi ha 976 persones més aturades en la nostra ciutat que fa un any.