Josep Miquel Moya demana a l’alcalde que no s’amague i negocie directament la retirada del nom de Gandia de l’abominable programa.

El Grup Municipal del BLOC-Verds Compromís a l’Ajuntament de Gandia vol manifestar la seua perplexitat per l’anunci de l’alcalde Torró de nomenar la regidora socialista Diana Morant com a “negociadora” amb la productora del reality show “Gandia Shore” per a la retirada del nom de la ciutat del nom del programa.

En eixe sentit, el portaveu de BLOC-Compromís ha afirmat que “no sabem si és que tenen poques ganes de fer feina o és una demostració de la seua incapacitat per resoldre les coses. Si estem d’acord en què cal llevar el nom de Gandia perquè dóna una nefasta imatge de la nostra platja i atrau un tipus de turisme no desitjable, el propi alcalde o qualsevol dels seus 14 regidors en exclusiva haurien de negociar amb la productora, ja que tenen més capacitat d’influència i executiva. El contrari és tirar balons fora”.

Josep Miquel Moya ha recordat també que ja va intentar una cosa semblant amb ell mateix, arran dels problemes als carrers Sant Enric i Oliva, nomenant-lo delegat, sense cap document ni cap capacitat executiva. “De fet, quatre mesos després, encara no s’ha fet res del que vaig demanar públicament”.

Bloc-Compromís vol recordar que davant el gran abast de la polèmica suscitada i el fet que la immensa majoria de la ciutadania rebutge que el nom de Gandia vaja unit a un programa on els elements principals són l’alcohol, el sexe i la violència (dels que ja hem tingut mostres), ja s’està tardant en reaccionar i hi ha molts ulls posats en la decisió de l’Ajuntament, “encara que tot fa pressumir que ha estat el propi govern de la ciutat qui va negociar amb la productora. Volem recordar que, segons s’ha afirmat, el xalet on es roda el programa és propietat d’una membre del govern o que l’ajuntament va permetre l’empresa enganxar la llum al subministre públic, com denunciàrem des del Bloc-Compromís”.