Per a Compromís és una contradicció que el govern negue cap vinculació amb el reality, però el seu logotip aparega a una publicitat d’una coneguda discoteca de la platja de Gandia.

FACUND PUIG: “El govern no hauria de donar suport a cap tipus d’iniciativa que promoga el turisme d’oci de cap de setmana, el qual perjudica la imatge de Gandia com a destinació de qualitat i està provocant tantes molèsties al veïnat i els turistes”.

Gandia, 16 d’octubre de 2012._
El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís ha tingut constància de l’existència de publicitats privades al voltant de “Gandia Shore” i on apareix el logotip de l’Ajuntament de Gandia com a col·laborador i/o patrocinador. És per això, que considera  una contradicció que el govern negue cap vinculació amb el reality, però la seua imatge aparega a una publicitat d’una coneguda discoteca de la platja de Gandia.

Des de Compromís recorden que per acord plenari tots els grups van decidir demanar a la productora del programa que el nom de Gandia es retirara del títol del programa que emet des de diumenge el canal MTV.

Per al regidor, Facund Puig “el govern no hauria de donar suport a cap tipus d’iniciativa que promoga únicament i exclusiva un turisme d’oci de cap de setmana, el qual perjudica la imatge de Gandia com a destinació de qualitat i està provocant tantes molèsties al veïnat i els turistes”. Puig ha fet referència a les protestes i manifestacions que van tindre lloc el passat estiu a la platja de Gandia.

“Malauradament, a poc a poc van confirmant-se les sospites sobre la participació encoberta del govern local en el programa. Per molt que s’entesten a negar-ho, les proves van apareguent-ne”.  Compromís ha tornat a denunciar “el fariseisme i la doble moral” de Torró en aquest assumpte, ja que “no és normal que de matí ordenen que s’enganxe la llum per a permetre bacanals estiuenques i a la nit negar-ho mentre van a fenollons darrer d’un sant”.