Lorena Milvaques retrau les males formes, el descrèdit i la falta de respecte mostrada per socialistes i populars a la Junta de Portaveus d’aquest matí.

Els econacionalistes esperaran a tindre tota la documentació, “que se’ns ha negat prèviament”, abans de posicionar-se sobre el ‘cas citroën’.

LORENA MILVAQUES: “Ens oposem rotundament a estes formes d’actuar del PP i del PSOE. Apostar per eixe descrèdit de la classe política no ens ajuda en res als qui veritablement creguem que les coses és poden fer d’una altra manera. Els gandians i gandianes tenim altres problemes més importants com l’atur, la vivenda, els serveis públics…”

Gandia, 22 d’octubre de 2012

La nova portaveu del Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia, Lorena Milvaques ha manifestat aquest matí el seu rebuig a les formes emprades pels representants del PP i el PSOE durant la Junta de Portaveus celebrada a primera hora a propòsit del ‘cas Citroën’, la compra del solar del concessionari per a la construcció del futur retén de la policia local.

En primer lloc, Milvaques ha denunciat la falta de documentació amb què el seu grup ha acudit a la comissió. “No ens l’han facilitada, no sols a les comissions d’urbanisme oportunes, sino tampoc abans de la Junta de Portaveus mateix. I ja em direu a mi així com anàvem a poder preguntar massa cosa”.

Però on més dur ha estat Compromís ha sigut pel que fa al sentit i contingut de la reunió “que s’ha convertit en un circ polític on les males formes, el descrèdit i la falta de respecte han sigut el fil conductor de la mateixa. El descrèdit pel qual passa la classe política a hores d’ara, i la nefasta imatge que, en general, té hui en dia el ciutadà dels polític és cada vegada major i apostar per eixe descrèdit a tot i a tots no ens ajuda en res als qui veritablement creguem que les coses és poden fer d’una altra manera. Els gandians i gandianes tenim altres problemes més importants com l’atur, la vivenda, etc…”

D’altra banda, Lorena Milvaques ha aprofitat la seua primera compareixença pública com a regidora per tal d’anunciar als mitjans de comunicació que exercirà, d’ara endavant, com a portaveu del Bloc-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia. La jove regidora ha recordat les paraules que va pronunciar al  seu discurs de pressa de possessió i que, assegura, seran l’eix que guiarà la tasca del seu grup: El treball seriós de defensa dels interessos de totes i tots els gandians, la rigorositat de les nostres accions i la lluita incansable per recuperar la dignitat del treball dels representants de la ciutadania des de l’honestedat i la transparència.

“Dignitat i transparència que no estan demostrant-nos cap dels dos altres grups política presents a l’Ajuntament de Gandia i que ha   quedat palès aquest matí a la Junta de Portaveus”.