A la comarca s’han creat 311 llocs de treball, però a Gandia la desocupació va augmentar el passat mes d’octubre en 162 persones.
 
Gandia, 7 de novembre de 2012.-

El Grup Municipal del BLOC-Verds: Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha volgut mostrar la seua indignació després de conèixer “l’autocomplaença” amb que el govern d’Arturo Torró ha valorat les dades de l’atur a la nostra ciutat, pel que fa al mes d’octubre: 162 persones més. Els econacionalistes no poden entendre com la responsable d’ocupació, Ana Penalba parla de “cierta satisfacción” o que s’ha frenat la destrucció de llocs de treball, “quan les xifres demostren tot el contrari. En un context de creació de treball a la comarca (311 persones), a Gandia  la desocupació continua augmentant”.

I és que Compromís considera que el govern local el que hauria de fer és analitzar perquè a la ciutat es destrueixen llocs de treball, mes rere mes, per tal de buscar possibles solucions. “El PP ha de deixar-se d’automplaences i fer més autocrítica i analitzar per què a Gandia des de que governen hi ha més de 1.000 aturats nous…”