L’assemblea serà oberta a militants, simpatitzants, electors… i elegirà el primer Consell Executiu de la coalició a Gandia. L’acte comptarà amb la presència de la diputada de Compromís a les Corts, Mònica Oltra.

Gandia, 27 de febrer de 2013.-
El Centre Social de Corea acollirà el pròxim dimarts, 5 de març, l’assemblea constituent de Compromís per Gandia, a partir de les 19:30 h.

Per primera vegada, l’acte serà totalment obert a persones simpatitzants i electors. L’assemblea tindrà els següents punts a l’ordre del dia:

1.-Presentació de Compromís.

2.-Constitució de l’assemblea local.

3-Proposta de candidatura a l’Executiva Local.

4.-Presentació de candidatures al Consell General de Compromís. Elecció de tres representants.

5.-Torn obert de paraula.

7.-Votació.

8.-Cloenda.

La cloenda comptarà amb la presència de Mònica Oltra, diputada a les Corts Valencianes per Compromís.

Cal recordar que, a Gandia, Compromís integrarà la militància del BLOC, Iniciativa del Poble Valencià i totes les persones que manifesten la seua adhesió al projecte de Compromís.

“Estem segurs que totes i tots som conscients del moment importantíssim que estem vivint. Tant al País Valencià com a Gandia és més necessari que mai bastir una alternativa sòlida i honesta de govern. A Compromís allò important són les persones, per això plantegem un projecte obert, honest i transparent a les propostes i a les seues idees.  A partir del 5 de març, comencem el canvi a Gandia”, ha afirmat la portaveu de la Comissió Organitzativa de l’Assemblea Constituent de Compromís per Gandia, Laura Morant.