Facund Puig denuncia la falta de sensibilitat de l’administració autonòmica per consentir que l’hospital Sant Francesc de Borja “caiga a trossos, mentre finança projectes de camp de golf a Gandia”

MÒNICA OLTRA: “La caiguda d’un sostre a l’hospital de Gandia demostra que la gestió del PP ha passat d’inútil a perillosa”.

Gandia, 12 de març de 2013.-

El regidor del Grup Municipal Compromís a l’Ajuntament de Gandia, Facund Puig ha responsabilitzat hui de l’accident a l’Hospital Francesc de Borja a la Generalitat per la seua deixadesa i falta de sensibilitat cap a “l’estat de deteriorament en que es troba el centre hospitalari, que ja posa en perill la integritat física dels treballadors i les treballadores i dels usuaris”.

En aquest sentit, Puig ha exigit a l’administració autonòmica que prioritze les seues inversions i contemple com a urgent l’acabament del nou hospital. “És lamentable que la Generalitat diga que té diners per a finançar camps de golf a Gandia, a través del Pla Confiança, però no per acabar l’hospital”.

En la mateixa línia s’ha manifestat el grup parlamentari Compromís a les Corts Valencianes, el qual ha reclamat explicacions al Consell pel lamentable estat d’este centre hospitalari. Per a la portaveu adjunta de Compromís, Mónica Oltra, “el que ha ocorregut hui a l’Hospital de Gandia demostra que el govern valencià no només és inútil en la seua gestió, a estes altures ja és perillós”.

“Els pacients del Sant Francesc de Borja no estan en condicions de seguretat, no s’està garantint el seu benestar, havent a Gandia un hospital nou construït, una infraestructura que pot ser utilitzada i que està tancada per la inoperància del govern del PP”.

“Nosaltres entenem –ha afegit la diputada de Compromís- que les prioritats d’un govern en estos moments han de ser molt clares, si hi ha diners per a pagar a clubs de futbol ha d’haver-ne per garantir la seguretat dels usuaris i treballadors de l’Hospital de Gandia”.

Compromís reclama al Consell que pose en marxa el nou centre hospitalari de Gandia però al mateix temps arregle tots els desperfectes de l’Hospital Sant Francesc de Borja i renove les seues instal·lacions per a què se’ls done una altra funció quan s’inaugure el nou hospital.