El PP planteja al Plenari de hui la destrucció d’un nou tros de jardí al Parc Clot de la Mota per tal de convertir-lo en un nou espai d’oci i un vial.

LORENA MILVAQUES: “Si a l’alcalde no li agraden els jardins, que s’asfalte els testos de sa casa, però que ens deixe gaudir a la resta de la ciutadania dels pocs espais naturals que ens queden”.

Gandia, 13 de març de 2013.-
La regidora-portaveu del Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia, Lorena Milvaques ha expressat hui el seu rebuig a la proposta del govern del PP d’eliminació de la parcel·la de parc públic, zona verda, al Parc Clot de la Mota per convertir-la en un nou espai d’oci recreatiu-esportiu. “Una eliminació que no es justifica de cap manera, ja existeix un de grans dimensions al costat que podria albergar i oferir perfectament els usos que es plantegen, i si no, es podria plantejar dita infrastructura en un altre espai de la platja que no fora, com ja estem acostumats per este govern, en una zona verda.”

Compromís lamenta que a Gandia, amb propostes com esta, cada vegada queden menys zones verdes. “Si a l’alcalde no li agraden els jardins, que s’asfalte els testos de sa casa, però que ens deixe gaudir a la resta de la ciutadania dels pocs espais naturals que ens queden”. 

D’altra banda, Compromís sí que donarà suport a l’adequació a la realitat, i la integració en el planejament actual de la zona d’aparcament i del vial existents al Clot de la Mota. “Portem molt de temps demanant l’acondicionament d’una rotonda a l’intersecció entre la Carretera Natzaret-Oliva i el carrer Armada Espanyola per evitar els problemes existents de trànsit, i per facilitar els accessos als equipaments existents i fent esta modificació queda reservat el espai per al seu futur acondicionament”.

*Foto d’arxiu.