Compromís torna a demanar que s’estudien altres fórmules i no es confie únicament en la contractació temporal.

Milvaques recorda el PP la darrera legislatura també criticava que amb el Pla d’Ocupació no hi havia prou.

“L’augment d’impostos i taxes del PP i l’impagament a proveïdors, etc… Poc o res ajuden a l’estimulació de l’economia local, tot el contrari”.

Gandia, 05 de juny de 2013.-

Novament, el Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha lamentat les dades de l’atur a la nostra ciutat pel que fa al mes passat. I és que, mentre la desocupació ha baixat a l’estat espanyol i al País Valencià, a Gandia ha augmentat l’atur en 16 persones. Les xifres són més preocupants si tenim en compte l’interanual. Així, a la nostra ciutat hi ha 756 persones més sense treball que al mes de maig de 2012, vora 10.000 aturats (9.911).

La regidora-portaveu de Compromís al consistori, Lorena Milvaques, considera que les xifres negatives venen a demostrar que les polítiques de contractació temporal, dins el Pla Municipal d’Ocupació, són insuficients. “Així ho hem manifestat reiteradament al Consell Econòmic i Social, i també públicament. Però també cal recorder que  PP ja criticava la darrera legislatura, a l’oposició, que amb el Pla d’Ocupació anterior no hi havia prou”.

A Compromís també li preocupa que la destrucció de llocs de treball continue augmentat al sector serveis, el gran motor econòmic de l’economia gandiana. “El PP hauria de replantejar-se la seua política. Calen mesures reals d’estimulació de l’economia local”.

Per contra, Milvaques assegura que amb l’augment dels impostos, les taxes o l’impagament als proveïdors s’incrementa la situació crítica d’aquest sector econòmic.