Lorena Milvaques considera que novament el govern ha sembrat el dubte sobre l’adjudicació a una empresa afí a Torró i es pregunta quines són les irregularitats detectades, dos mesos després, per l’alcalde o per què ha fet falta que ho denunciara l’oposició i els mitjans de comunicació.

Gandia, 11 de setembre de 2013.-

Una vegada més, l’ombra de la sospita planeja sobre els processos d’adjudicació del govern municipal. La darrera, fa dos mesos, per procediment negociat sense publicitat per a la concessió del bar de la Casa de la Marquesa a una empresa pròxima a l’alcalde Gandia, amb la qual ha tingut relacions mercantils, com ell mateix ha reconegut. De fet, després de les denúncies de l’oposició i els mitjans de comunicació, Arturo Torró ha decidit anul·lar el procediment.

Doncs bé, la portaveu del Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia, Lorena Milvaques, s’ha interessat sobre les irregularitats detectades per l’alcalde i es pregunta “cóm és possible que no coneguera el procediment d’adjudicació. Però el que és pitjor, volem saber quants processos d’adjudicació s’han executat en les mateixes condicions irregulars…”.

I és que per a Compromís són ja massa dubtes, massa coincidències en adjudicacions on l’empresa beneficiària d’una adjudicació, amb publicitat o no, té algun tipus de relació amb l’alcalde o un membre del govern local. I ha recordat casos com el del nou retè de la policia local, el gimnàs del Grau, la venda del solar de MacDonalds o els xiringuitos de la platja…

És per aquesta raó, que Milvaques eixigeix explicacions, però sobretot, demana que algú assumisca responsabilitats “perquè aquest tipus de procediments vergonyosos no es tornen a repetir a la nostra ciutat”.