Acusen el govern del PP d’actuar per impulsos, sense cap planificació, en casos com el de la nova ubicació del CSI-COM a l’edifici Sant Mateu, després de traslladar la UIG i anunciar que hi ubicarien un conservatori, un centre per a persones grans, etc…

FACUND PUIG: “Curiosament, la única empresa que s’ha presentat per a l’escola internacional és la que havia demanat, precisament, instal·lar-se a l’edifici del CSI-COM. On estan les altres empreses interessades que anunciava l’alcalde?”.

Per a Compromís és lamentable que amb recursos públics s’empare un centre que provocarà la destrucció de places d’alumnat i llocs de treball als centres públics, concertats i privats de la ciutat.

Gandia, 18 de setembre de 2013.-

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha valorat com a decisió improvisada l’anunci del govern d’ubicar el CSI-COM  a l’edifici Sant Mateu, una vegada s’ha iniciat el procediment per a cedir l’actual solar municipal a un centre internacional. Per al regidor Facund Puig la falta de planificació està costant molts diners a la ciutadania. “Aquest és un govern que es mou com el seu alcalde, per impulsos, ja que fa poc de temps es va traslladar la seu de la Universitat Internacional de Gandia de l’edifici Sant Mateu al carrer Tossal, després es va anunciar que en el seu lloc s’ubicaria un conservatori, més tard un espai per a la gent gran, etc…”.

Pel que fa a l’inici del procediment per tal d’adjudicar la construcció d’una escola privada internacional al solar del CSI-COM, a Puig li resulta més que curiós que finalment només s’haja presentat l’empresa interessada des del principi a instal·lar-s’hi en eixe emplaçament concret de la ciutat i no altre. “On estan totes les empreses que Torró havia anunciat que estaven interessades? Molta casualitat, no?”.

Finalment, Compromís ha insistit que és “lamentable” que s’empren els recursos públics per afavorir una empresa privada que provocarà la destrucció de llocs de places d’alumnat i llocs de treball a la resta de centres públics, concertats i privats de la ciutat.