Acusen el govern de fer política d’aparador i no atrevir-se a aplicar mesures rigoroses com abandonar el Consorci de Residus.

Gandia, 19 de setembre de 2013.-

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha tornat a denunciar el que considera “actitud hipòcrita” del govern municipal que fa “política d’aparador de cara al contribuient per no atrevir-se a enfrontar-se al seu propi partit pel que fa a l’augment del rebut del fem”. El regidor, Facund Puig recorda que ha sigut el president del Consorci mateix, el qui ha parlat de batalles internes entre Serafín Castellanos i Alfonso Rus per fer-se amb el control del PP valencià.

Compromís sempre ha insistit que si realment es vol abaratir els costos per a la ciutadania, Gandia hauria d’abandonar de forma immediata el Consorci de Residus per a la gestió del fem.

“Però el senyor Torró té por i, a més, enganya la ciutadania, ja que menteix comparant el rebut actual amb l’anterior que incorporava la recollida i el tractament, serveis que ara cobra el COR. Així, la taxa municipal real ha augmentat un 40 %. La prova és que altres ajuntaments estan girant rebuts de 28 euros pel mateix concepte”. Per tant, el veïnat de Gandia ha de pagar una quantitat global de 105,43 euros pel fem (taxa municipal + COR), un 37% més que en exercicis anteriors. Una “autèntica barbaritat” i de la qual Compromís ha responsabilitzat el govern local.

“És lamentable que la ciutadania haja de pagar les conseqüències de les guerres internes de podel del PP”.