Compromís porta als tribunals la falta d’accés a la informació

Hui mateix han fet una compareixença davant el Secretari General de l’Ajuntament denunciant l’incompliment de l’obligació legal del govern de facilitar la documentació a l’oposició sobre les factures corresponents a l’empresa pública, uns dels punts de l’ordre del dia de la comissió d’Economia i Hisenda.

facund_lorena_noticia

La darrera setmana ja es va produir una situació semblant de falta de documentació de la Comissió de Cultura.

FACUND PUIG: “És la primera vegada que decidim recórrer a la justícia per defensar els nostres drets legals, però ja estem farts de l’opacitat sistemàtica del govern del PP”.

Gandia, 23 de setembre de 2013.-

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha decidit acudir als tribunals de justícia per demanar empar als drets legals dels seus regidors. És la primera vegada que mamprenen accions legals, “però ja estem farts de l’opacitat sistemàtica del govern del PP”. La darrera, hui mateix, quan no se’ls ha facilitat la documentació relativa al punt 2 de la Comissió d’Economia i Hisenda (revisió pla d’ajust) pel que fa a les factures corresponents a l’empresa Iniciatives Públiques de Gandia. És per això, que el regidor, Facund Puig, ha realitzat una compareixença davant el Secretari General de l’Ajuntament, perquè certifique la vulneració d’un dret legal per part del govern municipal.

Aquesta és la segona vegada en pocs dies, ja que la darrera setmana van fer una altra compareixença en no tindre accés a part de la documentació sobre els punts de l’ordre del dia de la Comissió Informativa de Cultura, Educació i Esports.

“És un atemptat contra els drets bàsics d’accés a la informació de tot membre corporatiu, un atac a la democràcia i la ciutadania, ja que, els agrade o no, nosaltres també en som legítims representants”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *