El govern del PP pretén que els regidors signen un manifest institucional que no ha estat consensuat prèviament i amb un “alt contingut autocomplaent, sectari i poc reivindicatiu”.

LORENA MILVAQUES: “Tot i que la nostra diada és festívola, ens ha de servir també per ser crítics i per exigir allò que ens pertany i que ens estan furtant cada dia. Crítics, a més de combatius i reivindicatius”.

Gandia, 7 d’octubre de 2013.-

El regidors del Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia han fet pública hui la seua intenció de no assistir demà al Ple instititucional de l’Ajuntament de Gandia per commemorar el 9 d’Octubre. La decissió l’han presa després d’assabentar-se que el govern del PP pretén que tots els membres corporatius signen un manifest que no ha estat consensuat prèviament.

Per a la portaveu Lorena Milvaques, el PP està buscant més “la crispació i la confrontació, organitzant un acte partidista amb una declaració totalment autocomplaent i gens crítica i reivindicativa, amb la qual no ens identifiquem una bona part de la ciutadania”. En el seu lloc, Compromís proposa consensuar una declaració de mínims, consensuada en junta de portaveus “i la possibilitat que cada grup polític expresse el seu punt de vista, com a mostra de pluralitat”.

A pesar de no assistir-hi demà, Compromís ha decidit fer públic hui la intervenció prevista per Lorena Milvaques.

“No són moments de crispació, d’atacs, ni d’exaltació patriòtica. Són moments de realisme, de la reivindicació i de la unitat. La unitat que ens és indispensable per a fer-nos crèixer com a poble…”

” I ben conscients que per a construir una societat més justa hem de ser  valencians tots els dies de l’any, sense vergonya,  sense renúncies, mostrant sempre als altres el millor de nosaltres i destapant els abusos de tots aquells que provoquen la desigualtat i impedixen el bé comú.”

“Eixe és el País que volem, la Gandia per la qual lluitem, la de les persones amb interesos comuns, no particulars; amb lluites plantejades des del cervell i no des dels budells; amb idees fermes, basades en mirades amples i no en caps quadrats.”