El regidor de Compromís per Gandia ha demanat que s’acompleixca de manera íntegra la sentència favorable a les treballadores i que el Govern les demane disculpes per qüestionar la seua professionalitat.

El Grup Municipal de Compromís per Gandia ha demanat l’acompliment immediat de la sentència favorable a les treballadores de les escoletes, desprès de conèixer que el consistori no ha presentat, finalment, recurs de cassació davant el Tribunal Suprem: “Ens alegrem que finalment no s’haja presentat aquest recurs perquè suposava allargar el procés de manera indefinida amb conseqüències costosíssimes per l’Ajuntament de Gandia” ha assenyalat Puig.

escoleta

Ara que el veredicte és ferm el que cal fer, continua el regidor de Compromís, és readmetre les treballadores: “El Govern Municipal del Partit Popular ha de reconèixer que ha actuat de manera il•legal acomiadant-les i ara no li queda un altre remei que readmetre-les i pagar-los els jornals que, injustament, han deixat de percebre durant aquest any i mig”.

 Per a l’edil, la sentència és molt dura contra el Govern de Torró “perquè tomba el que s’ha demostrat que va ser una decisió arbitrària i perquè tindrà un cost importantíssim per als pressupostos de Gandia”.

 Per tot això, Compromís demana al Govern del PP que “duga a terme la sentència i demane disculpes públiques a les treballadores pel dany ocasionat i per haver qüestionat reiteradament la seua professionalitat”.