Demanen la convocatòria, amb caràcter extraordinari i urgent, de l’òrgan municipal pertinent perquè se’ls informe d’un acord  del qual no tenen cap tipus de constància documental.

Gandia, 01 d’abril de 2014.

Davant les manifestacions realitzades pel portaveu del govern local, Víctor Soler, al voltant de la reclamació de danys econòmics, per valor de 2 milions d’euros, presentada per l’empresa que gestiona Coco loco, el Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha exigit “que s’aclarisquen els punts foscos d’aquesta negociació que va dur a terme l’Ajuntament de Gandia amb l’empresa d’oci i de la qual no tenim cap tipus de constància documental”, ha assenyalat la portaveu-regidora de Compromís, Lorena Milvaques.

Per aquesta raó, el grup municipal ha sol·licitat la convocatòria, amb caràcter extraordinari i urgent, de l’òrgan pertinent “on demanarem que se’ns done tota la informació al voltant d’un acord del qual nosaltres ja vam avisar que podia acabar en reclamació per part d’aquesta empresa”.

Milvaques també ha recordat que la informació que té el grup en cap cas és oficial, perquè no hi ha cap tipus d’expedient administratiu obert a tals efectes al Consistori. “En novembre de 2012, el nostre grup va presentar per registre d’entrada una pregunta en relació als “acords” entre l’Ajuntament i la dita empresa. La resposta va ser que les negociacions les havia dut a terme l’empresa Iniciatives Públiques i que en el proper Consell d’Administració se’ns informaria. Eixe Consell d’Administració, més d’un any després, encara no s’ha convocat i, per tant, encara estem esperant explicacions a la pregunta plantejada al respecte”.

A més, Lorena Milvaques ha destacat el que significa per a la ciutat fer front a un possible pagament d’una indemnització: “Ara l’Ajuntament s’enfronta a una reclamació per danys econòmics a la qual les arques municipals no poden fer front. Per tant, ens trobem amb una gestió que pot portar a la ciutat a perdre uns diners que, donada la difícil situació de moltes gandianes i gandians, hauria de dirigir-se a altres despeses que no foren el pagament d’acords mal fets des d’un principi”, ha conclòs Compromís.