Facund Puig vol saber les conseqüències que tindrà la negativa del Ministeri d’Hisenda al pla de sanejament presentat per l’ajuntament i assegura que podria ser producte de la més que demostrada “nul·la voluntat del PP per estalviar. Tot el contrari, continuen amb els saraos, les despeses supèflues i un altíssim nombre de persones contractades a dit”.

El diputat al Congrés, Joan Baldoví, també preguntarà el Ministre sobre les mesures correctives que planteja davant la greu situació econòmica de les arques municipals.

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia s’ha volgut manifestar hui sobre les informacions aparegudes als mitjans de comunicació que asseguren que el Ministeri d’Economia i Hisenda va comunicar ahir al govern local el rebuig al pla de sanejament dels comptes municipals presentat pel consistori.

El regidor de Compromís, Facund Puig, ha sol·licitat aquest matí, per registre d’entrada, la convocatòria urgent de la Comissió d’Economia i Hisenda per tal de poder rebre informació de la comunicació del Ministeri i de les conseqüències que aquesta tindrà. “Ens fa l’efecte que Montoro tampoc es fia de la voluntat real de Torró per reduir el dèficit, sobretot perquè el PP està demostrant tot el contrari al que seria una gestió austera i continua balafiant els diners públics amb els seus ‘saraos’, gastant a mans plenes, contractant gent a dit, ‘endollats’, afins al seu partit, etc…”.

Compromís també preguntarà directament al Ministre Montoro, mitjançant el seu diputat al Congrés, Joan Baldoví, sobre les “mesures correctives que pensa aplicar el govern espanyol per frenar la caòtica i gravíssima situació econòmica de l’Ajuntament de Gandia”.