L’article 22.1 de l’Ordenança Municipal de Convivència de l’Ajuntament de Gandia prohibix la col·locació de pancartes i cartells publicitaris en qualsevol espai públic o element del paisatge i en el mobiliari urbà o natural.

Enguany ja és el tercer any consecutiu que denunciem la col·locació, amb total impunitat, de cartells en espais públis i enganxats a fanals i altres elements del mobiliari urbà que publiciten la celebració de les corregudes de bous promogudes per l’Ajuntament de Gandia.

El govern municipal del Partit Popular permet, any rere any, l’incompliment de l’Ordenança de Convivència quan es tracta de promoure i difondre les corregudes de bous.

Des de Compromís no entenem esta aplicació selectiva de l’esmentada ordenança que practica el Partit Popular i no compartim que se sancione amb duresa l’incomplimnet d’altres aspectes de la norma i es permeta tranquil·lament la conculcació d’este.

Sense cap expectativa de tindre èxit (vistos els precedents), tornem a exigir un any més la retirada de tota la cartelleria que publicita les corregudes de bous ubicada en espais públics i sobre mobiliari urbà per ser completament il·legal.