La Comissió d’Hisenda informa, sense previ avís, d’una modificació de crèdit perquè els més de 2 milions que l’ajuntament s’havia estalviat, després que el Ministeri d’Hisenda aprovara ajornar un any el Pla de Pagament a Proveïdors, puguen gastar-se en altres actuacions, que suposadament eren a “coste cero”.

Compromís denuncia la irresponsabilitat de Torró i del Ministeri per consentir-ho.

A la Comissió d’Hisenda que ha tingut lloc hui dijous s’ha inclòs, a última hora i sense cap documentació prèvia, una modificació de crèdit que permet alliberar per a altres usos una partida de 2.425.000 €, després que el Ministeri d’Hisenda concedira al govern local l’ajornament del Pla de Pagament a Proveïdors durant any.

El PP, lluny de destinar els diners a la reducció del deute, ha decidit gastar-los en sufragar les remodelacions del Jardinet (638.000 €) i el carret Tossal (353.000) i altres actuacions, que no han estat concretades.

El regidor, Facund Puig, ha mostrat la seua sorpresa i indignació, ja que l’alcalde, Arturo Torró, va anunciar que les obres del Jardinet eren a “coste cero”, ja que corrien a càrrec de l’empresa concessionària de la superfície comercial que s’instal·larà al futur aparcament. D’igual manera, Puig ha recordat que les obres del carrer Tossal anaven a finançar-se pel Pla de Vials.

“Torró, no només continua mentint quan parla de cost zero, sinó que és un irresponsable per no destinar els diners a reduir el deute que ofega la ciutat i que supera els 300 milions d’euros. El Ministeri d’Hisenda també és un irresponsable per consentir-ho”.