Compromís considera “immoral” que, mentre les xifres de l’atur continuen pujant a la nostra ciutat, l’alcalde pague quantitats econòmiques elevades per poder anunciar projectes inexistents i irrealitzables com el parc aquàtic.

LORENA MILVAQUES: “La ciutadania ha de pagar el nerviosisme de Torró davant una imminent derrota electoral. Això té un nom: estafa democràtica”.

“Immoral, vergonyós…” Aquests són només alguns dels qualificatius que Compromís per Gandia ha emprat per referir-se a les informacions que asseguren que el govern local del PP va pagar més de 135.000 euros a una empresa, que en realitat és una consultora, pel projecte de viabilitat del parc aquàtic.

La portaveu, Lorena Milvaques, ha denunciat que “Mentre continua augmentant l’atur i la promesa del ‘ahora empleo’ es desvaneix, acaba convertint-se en una gran mentida, l’alcalde es dedica a anunciar projectes inexistents i irrealitzables, com ara el parc aquàtic o el camp de golf de Marxuquera. Si Torró vol fer alguna cosa per la seua ciutat, que pense en rescatar persones o que se’n vaja”.

Compromís es pregunta quants dels projectes que el PP ha anunciat ‘a bombo i plateret’ i que va mostrar durant la darrera Fira i Festes es troben en la mateixa situació i quants diners costarà a les ruïnoses arques municipals el pagament a consultores perquè Torró puga fer-se les seues fotos. “La ciutadania ha de pagar el nerviosisme de Torró davant una imminent derrota electoral. Això té un nom: estafa democràtica”.