Facund Puig: “Ens resulta incomprensible que, sis mesos després d’haver-se complit el termini, no es conega aquesta informació”.

Gandia, 20 de novembre de 2014.-

Ens trobem a finals de novembre i una vegada més, el govern municipal del PP encara no ha publicat el Compte General de l’Ajuntament, el qual arreplega les factures de les despeses de la institució municipal i els reparos de legalitats realitzats durant l’exercici de 2013. Aquesta documentació, a dia de hui, encara no s’ha publicat. Així ho ha denunciat hui, el Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia.

En l’última Comissió d’Hisenda, l’inventor va informar que eixa documentació s’hauria d’haver fet pública al mes de maig de 2014. Per això, el regidor, Facund Puig: “Ens resulta incomprensible que, sis mesos després d’haver-se complit el termini, eixa informació fonamental com és la que ens estem referint, no es conega“.

És per això que, Compromís exigeix al govern local que faça pública, amb caràcter urgent, aquesta documentació a la qual fan referència. “Açò mostra, de nou, la falta de transparència per part del PP”.