Asseguren que les irregularitats detectades a l’empadronament s’han de denunciar on pertoca, però la ciutadania no es mereix l’espectacle que els dos partits estan oferint sobre la comercialització de vots.

Exigeixen al govern local respecte al treball i la independència del funcionariat de l’Ajuntament de Gandia.

LORENA MILVAQUES: “El bipartidisme ha entrat en una batalla electoral que els allunya definitivament de la situació real que pateix la gent a la nostra ciutat. No es pot parlar de persones com si fóren una mercaderia. Els vots no es compren, es guanyen amb el treball, propostes, participació i escoltant i solucionant els problemes de la gent que en són molts i molts greus”.

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia assegura sentir vergonya de l’espectacle que aquests dies estan oferint Partit Popular i Partit Socialista al voltant del presumpte empadronament il·legal de ciutadania no comunitària per part de ‘regidors socialistes’. “Tant PP com PSOE han entrat en una guerra d’acusacions que els allunya definitivament de la situació real que pateixen les persones a la nostra ciutat. No es pot parlar de persones com si fóren una mercaderia. Els vots no es compren, es guanyen amb el treball, amb propostes i escoltant i solucionant els problemes de la gent que en són molts i molts greus”.

La portaveu, Lorena Milvaques, s’ha desmarcat del que considera joc brut i batalla electoral “d’un bipartidisme en hores baixes i que veu en perill mantindre el poder. Evidentment, que si hi ha irregularitats a l’empadronament s’han de denunciar i posar en mans de la justícia, però no emprar-se amb finalitats electoralistes”.

Compromís també ha demanat a l’alcalde de la ciutat que deixe lliure de tota sospita al funcionariat de l’Ajuntament i respecte el seu treball i independència.

“En aquest camí no es trobaran, mentre PSOE i PP es llencen els draps bruts nosaltres continuarem treballant en propostes en possititiu per rescatar les persones de la greu situació en la que s’hi troben, que és el que ens importa realment”.