Compromís continua sumant somriures al canvi

El suport al col·lectiu local de Gandia augmenta un 41 per cent després del procés de primàries i esperen continuar sumant voluntats al canvi que es produirà a la ciutat a partir del 24 de maig.

Compromís per Gandia vol manifestar la seua satisfacció i el seu agraïment per l’increment de membres que ha tingut el col·lectiu local des que començarem l’any i especialment després del procés de primàries. Un procés que es va realitzar l’última setmana de gener on es van triar l’ordre que ocuparien els candidats en la llista de Compromís per a les eleccions municipals, uns candidats que a dia de hui formen part de la candidatura conjunta Més Gandia, amb la qual Compromís, EU i ERPV i independents de diferents col·lectius socials es presentaran a les eleccions de maig. Unes primàries que han fet que la moltíssima gent que es va inscriure per participar també sol·licitara formar part del col·lectiu.

Actualment el col.lectiu local de Compromís per Gandia compta amb 358 persones. Un increment que és del 41% després que es realitzaren les primàries obertes. I esperem créixer molt més d’ara endavant.

Laura Morant, secretària local de Compromís per Gandia ha manifestat que “l’augment de gent que ens dóna suport ens fa coneixedors de la importància que Compromís té com a instrument de canvi social, cultural, i polític a la nostra ciutat. I és que la gent comença a estar cansada del bipartidisme i de la vella política, i d’uns partits, el PSOE i el PP, que fa massa temps que estan governant d’esquena a la gent”.

Des de Compromís som conscients que el nostre projecte creix a passos gegants, perquè sabem escoltar les persones i estar al costat dels qui ens necessiten. El nostre treball de carrer, amb una política oberta, transparent i de proximitat, es veu reconeguda per l’augment considerable de gent que va donant suport al projecte polític. És per això que tenim un ferm compromís amb les persones i que farem tot el possible per millorar esta ciutat i la vida de les persones que en la habiten.

Arxivat en: Moviments Socials, Participació Ciutadana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *