La candidatura unitària de Més Gandia considera “vergonyós” el cara a cara entre Arturo Torró i Diana Morant, excloent a la plataforma d’esquerres i altres actors socials de la ciutat.

Responsabilitzen populars i socialistes de la terrible situació econòmica de l’Ajuntament de Gandia: “Tenim clar que fa falta un govern d’emergència social i no dels culpables, dels promotors del Creuer dels Borja, el Maremàgnum, etc…”.

La candidatura unitària Més Gandia, que engloba Compromís, Esquerra Unida, Esquerra Republicana i independents de l’Assemblea Més Gandia i col·lectius socials de la ciutat, ha lamentat profundament la realització d’un debat a dos entre el PP i el PSOE, relegant a altres forces de participar, així com la pèrdua d’una oportunitat única de fer partícip a ciutadans i moviments socials d’un tema que consideren tan transcendent, com és un  projecte econòmic real i eficaç per traure a la l’Ajuntament de la seua difícil situació econòmica.

La candidatura alternativa considera gravíssima la incapacitat de governar d’Arturo Torró, “qui no ha aconseguit ni tan sols aprovar uns pressupostos legals, mostrant-se incapaç de donar un futur solvent a la ciutat. Tot el contrari ens ha endeutat fins a límits encara desconeguts”. 

Per a la candidata a l’alcaldia, Lorena Milvaques, “Gandia està farta de debats estèrils i sense contingut on només té cabuda el “i tu més”. Nosaltres no hem sigut convidats, tal vegada perquè no ens identifiquem amb el model Creuer dels Borja ni amb el model Maremàgnum. Tenim clar que fa falta un govern d’emergència social i eixe passa per Més Gandia”.

Finalment, Milvaques ha deixat clar que continuaran treballant per tal de generar propostes en positiu, en un projecte de ciutat que incloga un model econòmic seriós, responsable, que afronte l’enorme endeutament de la ciutat, “amb garanties de cobrir les necessitats bàsiques de la ciutadania que és, a hores d’ara, la nostra prioritat principal”.

La candidata ha animat la gent a participar del projecte de ciutat, tant en els partits que formen la llista, com en l’assemblea Més Gandia.