El fals “cost zero” de Torró es fa amb els diners del Pla d’Ocupació

Compromís denuncia que la Comissió d’Hisenda de l’Ajuntament de Gandia ha eliminat la partida de 250.000 euros per al Pla d’Ocupació.

Per contra, el PP ha fet una nova modificació de crèdit per a augmentar en 350.000 euros el pressupost per al projecte de millora del Jardinet (ja s’havien gastat 2 milions d’euros). A la memòria per a la concessió de l’aparcament no hi apareix reflectit el cànon que havia de garantir “el cost zero” de les obres.

A la Comissió d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Gandia celebrada aquest matí el PP ha fet valdre la seua majoria per aprovar dues noves modificacions de crèdit que el Grup Municipal de Compromís ha qualificat com a “escandaloses i vergonyoses”. En primer lloc, s’ha eliminat la partida que restava de 250.000 euros per al Pla Municipal d’Ocupació. “I això sense informar ni convocar la permanent del Consell Econòmic i Social. Pensem que aquest govern ha trencat el consens sobre el Pla d’Ocupació, ha demostrat la falta de sensibilitat cap a la gent que espera aquesta ajuda i no mereix ni un minut més gestionar la nostra ciutat”.

I tot, segons la portaveu municipal de Compromís, Lorena Milvaques, a costa de donar cobertura a les falses promeses de “cost zero”. Com a exemple, la segona modificació de crèdit aprovada a la comissió d’Economia per tal d’incrementar la partida destinada per al projecte de remodelació i millora del Jardinet en 350.000 euros. “Cal recordar, que aquesta quantitat es sumaria als més de 2 milions d’euros que l’Ajuntament ja ha invertit en les obres i que, si fem cas a les declaracions del PP als mitjans de comunicació, seran molts milions més”.

I és que Compromís dubta que les obres siguen finançades per la concessionària de les obres. De fet, segons denuncien, a la memòria del projecte, que es troba en fase d’exposició pública, no hi apareix cap referència al cànon que haurà de pagar a l’Ajuntament la mercantil adjudicatària de l’actuació.

Arxivat en: Economia i Ocupació, Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *