El govern paga per l’empresa condemnada pel comiat de les treballadores de l’escoleta de Santa Anna

Compromís denuncia que l’Ajuntament de Gandia s’ha fet càrrec dels 243.000 euros d’indemnització a què ha estat condemnada l’empresa concessionària de la gestió de les escoletes infantils, pel comiat improcedent de les 9 treballadores de Santa Anna.

Lamenten que ‘els capritxos de Torró i la seua febra privatitzadora’, li acaben costant a la ciutat al voltant d’1 milió i mig d’euros.

La darrera sentència que dóna la raó a les 9 treballadores que van ser injustament acomiadades de l’escoleta infantil de Santa Anna, després de la seua privatització, ha eixit molt cara a les arques municipals. I és que, segons denuncia el regidor del Grup Municipal de Compromís, Facund Puig, el govern local del PP ha decidit fer-se càrrec dels 243.000 euros en concepte d’indemnització que havia de pagar l’empresa concessionària, GEIM, responsable del comiat de les docents.

“Els capritxos i la febra privatitzadora de Torró estan danyant injustament moltes famílies des de fa més de dos anys, augmentant el forat sense fons de la hisenda municipal. La privatització de les escoletes ha sigut un procés desafortunat, innecessari i costós. S’ha maltractat a unes educadores que van ser acomiadades injustament i així ho ha reconegut, una vegada i una altra, la justícia, per moltes excuses que done l’alcalde. I d’estalvi, res de res. Tot el contrari: al voltant d’1.500.000 euros ens ha costat un nou fals cost zero anunciat per l’Alcalde”.

Segons Puig, el PP està més preocupat per salvar els interessos d’una empresa privada que per garantir un servei públic de qualitat i eficient. Finalment, ha recordat que quan Compromís governe les escoletes tornaran a ser públiques i gratuïtes.

Foto: Gente de la Safor.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *