Mònica Oltra presenta demà la candidata a l’Alcaldia de Gandia

Proclamació candidatura

L’acte de proclamació de Lorena Milvaques tindrà lloc, a les 19 hores, als salons de Foment AIC.

El candidat de Compromís a les Corts, Josep Miquel Moya, conduirà l’acte obert on el públic podrà preguntar i dialogar amb Oltra i Milvaques.

Mònica i Lorena

Els salons de Foment, darrerament també coneguts per acollir algunes de les assembles del moviment ciutadà Més Gandia, serà l’escenari on tindrà lloc demà dimecres, 11 de març, a partir de les 19 hores, l’acte obert de Proclamació de la Candidata a l’Alcaldia de Gandia per Compromís (encapçalant la candidatura Més Gandia). Lorena Milvaques hi estarà acompanyada per Mònica Oltra, en el primer acte a la Safor-Valldigna com a candidata a la Presidència de la Generalitat.

Cal dir que l’acte no serà un míting a l’ús, d’acord amb els nous formats més oberts i dinàmics introduïts per Compromís. Així, el candidat a les Corts i darrer alcaldable de la coalició, Josep Miquel Moya, conduirà una xarrada amb les dues polítiques on el públic assistent hi podrà intervindre.

Arxivat en: General, Moviments Socials, Participació Ciutadana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *