La Universitat Catòlica torna a la campanya electoral

A l’igual que va fer el PSOE fa quatre anys, Torró anuncia un conveni amb la universitat privada per a la cessió de l’antic edifici de Correus a poques setmanes de la celebració dels comicis municipals.

Compromís denuncia l’obsessió malaltissa del PP per regalar edificis públics a empreses privades i exigeixen que l’immoble siga cedit a una de les universitats públiques valencianes perquè done servei a les necessitats de la ciutadania, no de les elits.

El Grup Municipal de Compromís a l’Ajuntament de Gandia ha mostrat hui la seua sorpresa per l’anunci de l’alcalde de Gandia, Arturo Torró, de signar un conveni amb la Universitat Catòlica per a cedir-li l’edifici de l’antic Correus, a la plaça rei En Jaume I de Gandia. Per a la portaveu, Lorena Milvaques, resulta curiós que el PP anuncie aquest acord a poques setmanes de les eleccions, a l’igual que va fer el PSOE fa quatre anys.

Milvaques ha recordat que l’immoble compta amb informes tècnics que alerten de problemes estructurals que impossibiliten la seua ocupació. “No entenem l’obsessió malaltissa de la dreta d’aquesta ciutat per regalar edificis públics, que són de tota a la ciutadania, a empreses privades. Si algunes universitats s’haurien de beneficiar d’aquestes o altres instal·lacions haurien de ser les públiques valencianes, que garanteixen el servei a tota la ciutadania, no a uns pocs privilegiats”.

Des de Compromís asseguren que no estan en contra que la Universitat Catòlica s’instal·le a la nostra ciutat, “però que es pague els terrenys on vol ubicar-se, com qualsevol altra empresa privada”.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *