Reprenem la normalitat amb el Fons Valencià per la Solidaritat

aor_5858-copia

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la vicealcaldessa, Lorena Milvaques, al costat d’altres membres del govern, han rebut aquest matí la visita de Xelo Angulo, presidenta del Fons Valencià per la Solidaritat, qui estava acompanyada per Àngel M. Guamán Tacuri, alcalde de Suscal (Equador) i president de la Mancomunitat Cañari.

Diana Morant ha declarat que “per a nosaltres és un plaer rebre hui a la presidenta del Fons Valencià per la Solidaritat. Una entitat que aquesta vesprada celebra a la nostra ciutat una jornada on s’abordarà l’exemple de la feina que realitzen els municipis valencians dins del Fons” i afegia que “hui reparar un dany que es va cometre durant la passada legislatura en trencar les relacions amb el Fons Valencià per la Solidaritat. La ciutadania de Gandia és solidària, sempre participa en les causes més importants i sap que té l’actual govern al seu costat per superar les dificultats que tenim. No podem ser insensibles al que passa a la resta del món on hi ha moltes persones que no disposen moltes vegades de menjar o aigua per subsistir. Som conscients d’això i tornem al Fons Valencià per la Solidaritat. Pagarem el que no s’ha pagat en quatre anys i ens posarem al dia”.

Per la seua banda, Xelo Angulo ha volgut agrair al govern de la ciutat que s’hagen représ les relacions. “Com bé ha dit l’alcaldessa, aquests valors són importants per a la nostra societat i no només hem de treballar per als nostres ciutadans sinó que hem de donar suport a les persones que en els seus països d’origen viuen situacions complicades. Entenem que les polítiques dels ajuntaments són les més properes a les necessitats socials i això ens permet treballar de manera conjunta per enfortir els pobles del sud. La jornada de hui és important perquè la ciutadania conega el que estem fent i esperem que Gandia puga liderar aquest tipus de projectes. Vull agrair a l’actual govern la sensibilitat que ha mostrat amb l’organització i l’esforç realitzat per normalitzar la situació”.

Finalment, Àngel M. Guamán Tacuri, ha agraït al Fons Valencià per la Solidaritat i l’Ajuntament de Gandia, “la feina que es realitza, ja que suposa una oportunitat per compartir experiències i donar a conéixer la nostra situació per tal de millorar la vida de les persones”.

Arxivat en: Moviments Socials

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *