62 persones joves refugiades passen uns dies de descans a Gandia

Han estat rebudes a l’Ajuntament de Gandia per la vicealcaldessa, Lorena Milvaques, el regidor de Responsabilitat Social, Nahuel González i altres membres de la Corporació.  

Es tracta de persones migrades acollides als centres que gestiona la Fundación La Merced Migraciones a Madrid i Valladolid.

L’Ajuntament de Gandia va rebre el passat divendres 7 de juliol una visita molt especial. Es tracta de 62 persones joves migrades i refugiades que es troben als centres d’acollida que la Fundación La Merced Migraciones gestiona a Madrid i Valladolid. Han vingut a passar quatre dies de descans a la nostra ciutat on, a banda de gaudir de les nostres platges, han visitat el patrimoni històric, com ara el Palau Ducal dels Borja.

Al consistori han estat rebudes per la vicealcaldessa de Gandia, Lorena Milvaques, el regidor de Responsabilitat Social, Nahuel González, i altres membres corporatius. González ha agraït a la fundació que triara Gandia “on són sempre ben rebuts, com a ciutat acollidora i integradora que som. Aquestes persones, que han patit moltes dificultats a la vida a pesar de la seua joventut, es mereixen unes vacances dignes. I ens sentim orgullosos de poder col·laborar-hi”.

El director de la Fundación La Merced Migraciones, Luís Callejas, ha mostrat l’agraïment per l’acollida rebuda.

Arxivat en: General, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *