Les escoletes infantils municipals obriran amb normalitat

La regidora de Polítiques Educatives ha tornat a desmentir el PP i ha assegurat que l’actual empresa concessionària mantindrà el servei fins que s’adjudique un nou contracte, tal i com ja van estar informats els pares i les mares abans de l’estiu.

 Laura Morant: “És d’un cinisme molt alt mentir per sembrar dubtes i crear crispació al carrer. Sobretot, perquè el problema el van crear ells privatitzant les escoletes. Durant dos anys ens hem dedicat també a donar solucions als desperfectes dels col·legis, que el govern anterior va desatendre. Que pregunten als centres”.

El 14 d’agost passat va finalitzar el termini i s’hi van presentar 4 empreses. S’està seguint el procediment legal (barems del projecte econòmic, educatiu…) i hauran de passar almenys 3 meses de contractació fins que s’adjudique definitivament la nova gestió de les 7 escoles infantils municipals.

A l’igual que fera el 6 de juliol passat, la regidora de Polítiques Educatives, Laura Morant, ha hagut d’eixir públicament per tal de tornar a desmentir el Grup Municipal del PP i llançar un missatge de tranquil·litat a les pares i les pares de les escoletes infantils municipals assegurant que el curs començarà amb absoluta normalitat. I és que, com ja va informar Morant, l’actual empresa adjudicatària es farà càrrec del servei fins que es resolga el concurs públic. L’empresa mateix ja va informar els usuaris abans de l’estiu.

“Ho va intentar la setmana passada a propòsit de l’Ausiàs March i el Cervantes, també van dir que havíem eliminat els bons infantils d’estiu (quan mai han existit), i ara tornen a la càrrega a propòsit de les escoletes, una volta més.  Menteixen públicament amb l’únic objectiu de crispar i sembrar la por entre els pares i mares de la nostra ciutat. Els qui han abandonat l’educació pública durant més de 20 anys, han privatitzat les nostres escoletes, fent molt difícil ara el seu rescat… El partit que està sent jutjat per haver desviat presumptament més de 1.000 milions d’€ de CIEGSA que anaven a ser per a les infraestructures educatives, etc… Això és el que haurien d’explicar”.

La regidora de Més Gandia ha recordat que durant els darres dos anys el seu departament ha centrat esforços en reparar desperfectes dels centres educatius de Gandia, “perquè el PP es va despreocupar de fer-ho durant quatre anys i estava en una altra cosa, en festes i ‘saraos’…”.

Pel que fa a l’adjudicació del nou contracte, el govern ha assegurat que estan complint totes les passes legals. El 14 d’agost passat van finalitzar el termini i es van presentar 4 empreses: Eulen SA, Gestió i Educació Infantil, SL, Marta Moscardó Ferrando i Megadiver Socioeducativa, SL.

Ara caldrà fer els barems dels projectes  (cal recordar que puntuava un 50% el projecte educatiu i l’altre 50% l’econòmic) i celebrar diferents meses fins que s’adjudique definitivament la gestió de les escoletes.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *